Seguidors

jueves, 23 de septiembre de 2010

CREMA DE CARBASSÓ.

Necessitarem:
1 ceba.
3-4 carbassons.
4 patates.
Oli d'oliva.
1 xic de nou moscada.
Sal/pebre al gust.
1/2 got de nata líquida.
1/2 got de llet.


Elaboració:

En una cassola posem l'oli d'oliva a foc suau, afegim la ceba tallada i afegim sal, un cop sigui cuita afegirem el carbassó tallat i les patates, també netes, pelades i tallades. Ho deixem coure tot un cop sigui fet ho cobrim d'aigua i ho deixem coure 15' aprox, si veiem que necessita mes aigua li afegim, triturem tot i rectifiquem de sal, afegim la nou moscada i retirem del foc, un cop sigui fora del foc afegim la llet i la nata i barrejem bé.
Ja podem servir.

Per guarnir, jo sempre li poso un xorret de nata i un pols de julivert (de pot que te poc aroma)

Salut!