Seguidors

martes, 28 de septiembre de 2010

Crema de marisc

Caldrem:

4 galetes.
Safrà.
1 ceba gran.
2 dents d'all.
Pastanagues (he posat les 2 ultimes)
2 Patates grans.
1 tomàquet pelat.
1 Carbassó. (teòricament no porta)
1 Xorre't de conyac
1/2 copa de vi blanc.
1 l. de brou de peix (sempre tinc congelat, tot i que si el compreu també va bé)
Despulles de les gambes, llagostins, etc..
1/2 got de nata.
1/2 got de llet.
Oli d'oliva.


Elaboració:


En un olla posem l'oli i sofregim la ceba, l'all, afegirem la pastanaga pelada i tallada, el tomàquet, el carbassó i les patates tot net, pelat i tallat, quan sigui pot-xat afegim les despulles, ho sofregim i anem aixafant els caps amb una cullera de fusta.


En un morter piquem el safrà i les galetes, ho afegim, posem el xorre't de conyac i framblejem.


Un cop fet posem el vi, deixem reduir i ara el brou, ho deixem 15 minuts i triturem tot, ho passem per el xinés.


Un cop fora del foc corregim de sal i li posem la llet i la nata i ja ho podem servir.



Salut!