Seguidors

viernes, 24 de septiembre de 2010

SUQUET DE RAP.



Necesitarem:

1 rap.
1/2 l. caldo de peix (ho farem amb el cap del rap, les closques i caps del llagostins i verdures)
Llagostins.
Calamar.
1 Ceba.
All.
Tomàquets pelats i sense llavors.
Patates.
Julivert.
picada (avellanes, safrà i galetes maria)
1 copa vi blanc.
Oli.
Sal/pebre.

En una paella sofregim la ceba, afegim l'all, un cop cuit posem el tomàquet i sofregim bé. (triturem tota la mescla) i tornem a posar en la paella, afegim el calamar, quan sigui cuit posem el brou i les patates en làmines fines, posem el vi, quan les patates estiguin gairebé afegirem els llagostins si son sense pelar (jo en aquest cas, com els he pelat i tret l'intestí i netejat, els he posat a l'ultim moment per que es fes amb la calor residual) posem la picada, el rap i per ultim els llagostins pelats.

Ho guarnim amb julivert.

Salut!!