Seguidors

miércoles, 22 de septiembre de 2010

NEW HOT DOGS

Aquesta recepta la vaig veure per la tele, no recordo el programa ni el canal, ja fa molt de temps, i quan tinc visites inesperades i la nevera vuida (com pot ser un dijous, per que fins divendres no vaig a fer la compra gran) em treu de més d'un compromís.

Necessitarem:
Salsitxas.
Formatge ratllat.
Ketchup.
Pa de motlle.

Elaboració:

Agafem el pa de motlle i l'aplanem bé, pasant dos o tres cops (o els cops que caguin) fins aconseguir que sigui el mes prim possible.

 Afegim el formatge ratllat (o no) segons us agradi més, a continuació afegim una línia de ketchup i posem la salsitxa a sobre.
Ara només ens caldrà enrollarlo i possarlo al forn que ja tindrem previament escalfat fins que el "hot dog" agafi color.
Ara ja ho podem posar a la carmenyola per quan marxem a treballar.


Salut!

NOTA: Recordem que sigui fred abans de posar a la carmenyola per tal que la humitat de la condensació no  tregui la textura cruixent, sinó quedaria com mullat.